am revenit

Hristos a inviat.
Multumesc din tot sufletul de urarile de paste pe care mi le-ati transmis.
Acum sunt convinsa ca sunteti curiosi ce am mai facut.Pai cu ce sa incep ,o sa incep cu saptamana patimilor parca, asa ii zice.
Anul asta m-am hotarat eu asa sa tin postul intreg adica 2 luni,dar nu mi-a iesit faza,persistenta cum sunt insa nu am capitulat si am tinut post pe timpul saptamani si in weekend cand mancam cu familia aveam dezlegare.Bine in  plus  in perioada asta de an  am 3 zile de nastre de sarbatorit in familie.
Ai zice ca daca tii post in timpul saptamani  timp de 2 luni te obisnuiesti iar cand vine saptamana patimilor  nu iti mai este asa greu,ei bine nu e asa.Inceputul saptamani a mai fost cum a fost , zilele de vineri si sambata in schimb  au fost crunte dar am rezistat.Bai si am trecut cu bine si de spatamna asta dar vreti sa va spun ceva adevartul test sunt sarbatorile in sine cand poti sa mance ce vrei,stiti de ce ,pai iti vine sa manaci de tinspe mi de ori pe zi .
Alta faza tare ouale fierte ,in mod normal manaci un ou fiert sau doua hai sa zice pe zi ,dar nu e asa ca de cele mai multe ori in restul anului manaci un ou doua pe saptamana,bai de Paste mananci oua si nu te mai saturi,regula e urmatoarea ciocnesti ,se sparge al tau ,il manaci,deci daca ai familie numerosa si ciocnesti cu toti ca asa e regula si mai ai norocul sa ti se sparga al tau la fiecare membru ,ai pus-o faci hepatita .
Nu stiu cum am facut dar am reusit sa nu apar la stirile de la Pro TV printre vedetele cu indigestii din urgenta,am avut insa clipe cand ma gandeam cu infrigurarea ca daca mai manac o bucata de drob mi se intampla o nenorocire din asta.
Cam asta am facut eu de sarbatori in cazul in care va intrebati ,acum va las ca trebuie sa ma duc la un gratar de 1 Mai ,la padure,unde bineiteles ca o sa incepem prin ciocnirea de oua rosii si sunt mai mult decat convinsa ca cineva va aduce si o bucata de drob.
 

About the Author